Carrosseriebedrijf

Schevers Schalkwijk bv

Adres

Provincialeweg 41, 3998 JH Schalkwijk

Telefoonnummer

+ (030) 601 1332

Service en onderhoud

Als carrosseriebedrijf zijn wij RAI erkend keuringsstation voor de jaarlijkse periodieke keuren voor laadkleppen (LPK), laad en los systemen (LLS), kippers (KIP), en hydraulische kranen (ALK) dit doen we voor alle merken. 

De reparaties die tijdens de keuring naar boven komen worden vaak direct opgelost, zo zorgen we er voor dat de klant nagenoeg geen stilstand met het voertuig heeft en snel weer onderweg is. 

Laadkleppen, haakarmen, kranen en kippers worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger, de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van deze producten is volgens de Arbo-wet verplicht.

Schevers Schalkwijk heeft gecertificeerde keurmeesters om deze keuringen uit te voeren, verder hebben wij een 24-uurs service. Deze werkzaamheden worden niet alleen in de werkplaats uitgevoerd. Onze monteurs kunnen indien nodig ook storingen ter plekke herstellen. Hiervoor hebben wij een speciale uitgeruste servicewagen